miercuri, 8 august 2012

Cauta Comoara Star si inscrie codul www.comoarastar.ro

Veverita, Ariciul si Harciogul ti-au pregatit multe premii tari. Ai doua posibilitati de a ajunge la ele: 1. Scurtatura, drumul recomandat celor care au cod promotional. Inscrie cat mai multe coduri pe www.comoarastar.ro sau trimite-le prin SMS la 1817 si poti castiga: premii garantate, la doua coduri introduse, premii instant zilnic, premii saptamanale, marele premiu, un cufar cu 10000 lei.

2. Drumul pufuletilor, recomandat adevaratilor cautatatori de pufuleti si recompensat saptamanal cu premii extra. Promotia este valabila intre 8 august si 7 octombrie 2012. Detalii despre concurs, premii si castigatori pe www.comoarastar.ro.


5 comentarii:

Anonim spunea...

AM TRIMNIMENI

IS 6 CODURI DE PE TELEFON SI NU MIA RASPUNS

Anonim spunea...

unde trimitem codul?

Anonim spunea...

unde se trimite codul?

Anonim spunea...

am trimis codul prin sms si ...ce vrajala aveti...

Campanie promotionala spunea...

Buna ziua! Daca va uitati la data si la continutul textului, acest concurs a fost scris in 2012, detaliile despre noul concurs din 2014 am scris pe urmatorul link http://www.campaniepromotionala.org/2013/04/concurs-star-2013-pe-wwwcomoarastarro.html sau puteti intra direct pe stie-ul concursului www.comoarastar.ro. Succes!

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012 - 2014 Campaniepromotionala.org Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Politica de securitate Google