miercuri, 10 octombrie 2012

Concurs Tocmai.ro

Moga si tocmai.ro te fac vedeta. Participa la concursul Tocmai.ro in perioada 9 octombrie - 25 noiembrie 2012. Ai nevoie de o gasca, o camera de filmat, de o locatie si un borcan cu eticheta pe care sa scrie "Vedeta tocmai.ro".
Asadar pentru a te inscrie la concurs aduna cat mai multi prieteni intr-un loc public. Fiecare membru trebuie sa aiba un borcan pe care sa scrie textul specificat. Filmati-va in timp ce strigati in acelasi timp "Ce-ai facut, Liviule?" si incarcati filmuletul pe youtube cu titlul "tocmai.ro - vinzi si cumperi, simplu si rapid".

Intra apoi pe pagina de concurs de pe www.tocmai.ro si completeaza formularul. Cine strange cele mai multe voturi, castiga un sistem Home Cinema 3d cu Blu-Ray Sony iar membri grupului partipant vor iesi in oras pentru ca tocmai.ro face cinste in valoare de 2000 euro.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012 - 2014 Campaniepromotionala.org Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Politica de securitate Google