luni, 24 decembrie 2012

My line EON (ghid de logare pe platforma www.myline-eon.ro)

Deși scopul acestui blog este de a promova concursurile online vom mai face câteva excepții pentru a ajuta utilizatorul de internet să se descurce cu celelalte trebuințe. Astăzi e ziua în care vă voi explica cum să vă logați pe noua platformă My line Eon. Compania E.ON a lansat un site de unde clienții își pot vizualiza facturile la gaz și electricitate, având posibilitatea de a le achita cu cardul. În luna decembrie s-a schimbat interfața și baza de date a clienților a trebuit să fie mutată pe noul server. Pentru asta clienții au primit un mail prin care au fost înștiințați de schimbare și un ghid de a trece pe noul mod de logare.


1. Intrați pe www.myline-eon.ro și logați-vă cu username-ul și parola veche. Eu inițial m-am logat cu adresa de mail dar nu a mers. Deci, e nevoie de username.

2. Veți fi direcționați către pagina de transfer a contului. Vor apărea datele personale și adresa de e-mail. Trebuie doar să setați altă parolă. Parola trebuie să conțină minim 6 caractere și să conțină minim o cifră.
3. După ce ați salvat, veți primi pe adresa de mail următorul mesaj
4. Pentru confirmarea transferului accesează linkul de activare automată.
Intră din nou pe www.myline-on.ro și loghează-te cu adresa de mail și parola nouă.
De acum poți vizualiza facturile E.ON. 
Sper că am fost de ajutor. Dacă aveți întrebări nu ezitați să le puneți. 


18 comentarii:

Anonim spunea...

DE CE FUNCTIONEAZA DIN CE IN CE MAI RAU

Anonim spunea...

oameni bunei...nu va suparati...ati facut un site foarte prost....am facut noul cont...dar nu exista optinea sa te autentifici dupa ce l-ai facut!!!!!!!!!1 exista doar optiunea creearii unui cont nou!!!!
la contul deja creat cum ajungi???????????????

Anonim spunea...

e-on gaz esti de tot tircusu cu vrajeala de platforma noua si cu asa zisul ajutor si usurinta cu care se pot face multe lucruri online ,ati complicat mai mult lucrurile, anainte functiona mai bine accesul ,vizualizarile etc

Anonim spunea...

nu pot accesa factura, desi sunt logat !!!

Anonim spunea...

Nu pot intelege dece daca un lucru merge bine,trebuie neaparat schimbat.Luni de zile am folosit acelasi username si aceasi parola.Acum constat ca acum cel putin unul din ele nu mai este recunoscut.Cum aflu care este acela?
In loc de raspuns,ar fi mai bine sa va faceti treaba cu profesionalism !

Anonim spunea...

Am creat noul cont, mi s-a spus sa astept link de confirmare.Astept de 4ore :))))

Anonim spunea...

Am creat cont (id si parola).Mi s-a spus ca voi primi un link de activare.La telefon mi s-a spus ca-l primesc imdediat..........imediatul acesta dureaza de 5 ore:)))).

Anonim spunea...

https://myline-eon.ro/login

subscriu la toate commenturile de mai sus!!!

incerc sa ma loghez si nu pot!!!!!!!!! primesc mesajul cum ca ori username-ul, ori parola nu sunt corecte....sunt aceleasi de muuulte luni de zile de cand trimit citirea contorului, online!!!
Mai rau, sa presupun prin absurd ca nu mai stiu parola, ca sunt proasta si nu-mi mai stiu data nasterii, a casatoriei sau cand mi-a murit porcu' pe care le aveam trecute sau username-care este numele de abonat!!!!,
am optiunea isteata, ce ma ajuta la nevoie, cu:
"Ai probleme în accesarea contului
Ai uitat parola sau nu ai primit e-mailul de activare cont?" - NU ARE LINK !!!!!!!!!!

Anonim spunea...

subscriu la cele de mai sus, cel mai prost site pe care l-am vazut vreodata.
Nu am posibilitatea sa ma loghez, doar de a crea cont nou.Cine a facut programul asta chiar e batut in cap?dupa ce platim cu bani grei programele astea, ptr ca sunt convinsa ca tot din banii nostrii se suporta.Si chiar nu citeste nimeni comentariile astea pentru a remedia situatia si a da solutia?

Anonim spunea...

Dupa ce am facut contul, a venit schimbarea. Acum dupa schimbare cand tastez mylineeon sau my account eon nu se deschide pagina unde sa scriu username si parola. De fiecare data pierd timpul cautand pagina de logare si mai doriti sa trecem pe factura electronica. Ce fac cei care sunt mai batrani si nu se decurca cu un pc. Rusine eon! In Romania cand un lucru merge bine trebuie sa-l imbunatatim sau mai bine zis: " Raul lui bine este foarte bine!"
Comentez ca si abonat, nu inteleg ce scrie acolo - cod abonat: 1001183315 - Hunedoara.

Anonim spunea...

unde ma loghez?

Anonim spunea...

E-ON avea un program care a funcţionat, cu care am putut plăti facturile. De ce aţi schimbat ; Cu acest program te poţi "distra" până la infinit, fără nici un rezultat. Luaţi modelul firmelor Orange, Electrica Transilvania Sud unde cu mare uşurinţă putem plăti online facturile nostre. Nu ştiu ce fac atunci când de la DVS. voi primi prima factura electronica. Cum voi plăti ? La comentariile nostre de ce nu răspundeţi măcar cu ba sau da ? Un consumator supărat.

BD spunea...

E o porcarie dupa ce a fost imbunatatit. Oare citeste cineva postarile pentru a lua si masuri?

Anonim spunea...

in fiecare luna ma chinui minute intregi ca sa pot da citirea facturii,de ce e nevoie de atatea schimbari ?am sa renunt definitiv -prefer telefonul.

Anonim spunea...

nu inteleg ce se intamplacu acest program; in luna februarie am reusit sa ma loghez, in noua versiune, cu adresa de e-mail si parola; acum nu mai reussesc!!! apare : "Ai probleme în accesarea contului
Ai uitat parola sau nu ai primit e-mailul de activare cont?" - NU ARE LINK !!!!!!!!!!
Cine va isi bate joc de noi; facturile nu se mai trimit letric, decat ocazional, desi nu am renuntat la aceasta varianta, iar pe site, nu pot accesa contul sa le vizualizez;
domnilor de la E.ON, va pasa de ce sesizam noi sau doar vreti sa ne luati banii pe orbeste?

Anonim spunea...

o mizerie de program...la fel ca si burtosii creatori

Anonim spunea...

nu pot sa ma loghez, nu pot sa aflu userul , sau parola
incerc de foarte mult timp
stie cineva cum sa imi sterg contul

Anonim spunea...

am adresa de mail tot in regula,mi se spune sa schimb adresa de mail,oare de cate ori trebuie sa confirm .nu pot sa fac alt cont,imi spune ca am deja un cont care nu vrea sa functioneze.cum trimit citirea contorului de gaz,smecherilor

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012 - 2014 Campaniepromotionala.org Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Politica de securitate Google