luni, 20 mai 2013

www.duellays.ro - campanie Hai la Duelul Lays

Organizatorul campaniei promoționale "Hai la Duelul Lay's" ce se desfășoară în perioada 16 mai - 7 iulie 2013 este Star Foods. Produsele participante la promoția Lays vor avea inscripționat un cod promoțional unic care va fi localizat în interiorul pungii, imprimat sub lipitura de pe spatele ambalajelor, și care este format din 10 caractere alfanumerice.
Pentru a participa la promoție, participanții trebuie să achiziționeze orice produs menționat mai sus, să voteze vedeta preferată (Puya sau Cabral) și să înscrie codul prin SMS la 1758 pentru Puya sau 1858 pentru Cabral sau prin intermediul site-ului promoției www.duellays.ro.
Premii:

- premii garantate: la fiecare cod unic valid înscris participantul va câștiga garantat un pachet de beneficii cartelă Cosmote
- câștiguri zilnice: tablete iPad, televizoare LG LCD, Xbox-uri Kinect
- marele premii: 2 mașini Renault Captur.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Îmi place Lays
Trebuie gustat
Puteți da like pe facebook

Anonim spunea...

Este adevarat ca in afara de cartele mai dati si alte premii?.Eu am bagat multe coduri si nu am castigat nici un premiu.

Anonim spunea...

Este adevarat ca se mai da si premii?

Anonim spunea...

pacaleli

Anonim spunea...

Nu este pacaleala am un vecin care a castigat xbox-ul kinect cu primul cod trimis de el.

Anonim spunea...

ce misto

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012 - 2014 Campaniepromotionala.org Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Politica de securitate Google