marți, 24 iunie 2014

www.freedom14.ro: concursul Winston 2014 sezonul de vară

Introdusul de coduri Winston va fi la mare modă din 4 august deoarece Winston lansează campania promoțională Freedom reactualizată pentru 2014. Site-ul www.freedom14.ro este online și pregătit pentru dumneavoastră. Așteptați-vă la premii mari, premii multe și premii garantate. Cunoscătorii știu mecanismul așa că nu va fi vreo noutate. Pachetele gratis vor putea fi ridicate de la Inmedio probabil sau de la magazinele menționate în regulamentul de pe www.freedom14.ro. Până atunci poți aduna coduri care îți aducă mai multe șanse la premii, din pachetele participante.
Vă vom anunța în scurt timp despre regulament, mecanismul campaniei și cum puteți câștiga premiile Winston.


11 comentarii:

Anonim spunea...

unde se pot trimite codul
de la etichete??????????????????????????????

Anonim spunea...

unde poti afla cine este castigator?

Anonim spunea...

unde scriu codu

Anonim spunea...

spuneemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Anonim spunea...

unde scriu codul?

Anonim spunea...

ASTA ESTE O MARE PACALEALA?SA VA FIE RUSINE
NU RASPUNDETI LE INTREBARI..
UNDE DRACU INTRODUCEM CODUL?

marius spunea...

codurile se introduc pe site aici www.freedom13.ro. Campania Freedom Island se desfășoară în perioada 1 iulie - 8 septembrie 2013. În acest interval participanții pot introduce codurile pe www.freedom13.ro sau pot trimite prin sms la 1866. facetiva cont. apoi apare sus trimite codul tau

Anonim spunea...

e aiurea,nu pot trimite codurile dupa ce mi am facut cont,pentru ca nu mi recunoaste nr telefon,desi e cel cu care mi am facut contul.

Anonim spunea...

Nu se poate crea cont pe desktop. Se pot introduce codurile de pe un smartphone. Da nu poti vizualiza lista castigatorilor.

Anonim spunea...

unde gasesc lista cu castigatorii

Munteanu Mariana spunea...

Winston

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012 - 2014 Campaniepromotionala.org Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Politica de securitate Google