marți, 16 iulie 2013

Veet Easy Wax pentru epilare ca la salon

Veet a lansat de ceva timp Veet Easy Wax dar de abia acum produsul se bucură de promovare prin intermediul reclamelor de la TV. Depilatorul electric cu ceara de unica folosinta Veet Easy Wax faciliteaza epilarea cu ceara calda la domiciliu, oferind in acelasi timp rezultate profesionale ca la salonul de cosmetica. Pachetul Veet Easy Wax include: dispozitiv de incalzire cu capac integrat, suport pentru sustinerea dispozitivului, cablu electric, rezerva de ceara de tip roll-on de 50 ml pentru epilarea picioarelor si a bratelor, 12 benzi simple pentru epilare si 4 servetele Perfect Finish pentru indepartarea resturilor de ceara.

Cu siguranță veți găsi Veet Easy Wax în Real și Cora la prețul de 70 lei pentru pachetul complet și 35 lei pentru rezervă. Pentru orașele în care nu se găsesc magazinele Real și Cora puteți încerca în Carrefour, Auchan sau Kaufland.
veet easy wax pret

Un comentariu:

Anonim spunea...

gasiti produsul si online, aici:
http://www.santeo.ro/veet-easy-wax-kit-depilare-electric-p-6951

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012 - 2014 Campaniepromotionala.org Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Politica de securitate Google